Södertälje Friskola Internt

Södertälje friskola har språkprofil. Du märker det genom att vi har ökat ut undervisningstiden i svenska och engelska. Språket är nyckeln till all form av inlärning och därför lägger vi stor vikt på elevernas språkutveckling.

I moderna språk erbjuder vi tyska, spanska och franska. I dessa ämnen är förutsättningarna att nå goda studieresultat mycket goda då undervisningsgrupperna är mellan 5 – 15 elever.

Förutom språkprofilen har vi små undervisningsgrupper och hög lärartäthet. Hos oss blir varje elev sedd och uppmärksammad utifrån sina egna förutsättningar.​

Vi är en F-9-skola med ca 360 elever. Du hittar oss i centrala Södertälje, ca 5 min promenad från pendeltågsstationen. Till verksamheten hör även skolbarnsomsorg med fritidshem och fritidsklubb.

Södertälje Friskola AB
15121 Södertälje